Site icon El Triangle

La Junta d’Andalusia, molesta amb el programa ‘Bricoheroes’ de TV3

El conseller de Presidència, Administració Pública i Interior i portaveu de la Junta d’Andalusia, Elías Bendodo, ha qualificat de “lamentable” el gag emès aquest diumenge pel programa Bricoheroes de TV3 en què els seus protagonistes –Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez– presentaven els andalusos com analfabets, que no saben parlar i tenen una religió carrinclona. “Aquest tipus de graciosets no tenen cap gràcia”, va dir Bendodo en una intervenció a Es Radio, aquest dimecres 26 de gener. “Aquestes bromes amb la forma de parlar, amb la forma d’entendre la vida que tenim a Andalusia o en altres comunitats autònomes no tenen cap gràcia”, va afirmar el conseller portaveu del govern andalús.

Bendodo va recordar que Andalusia ha passat per davant de Catalunya pel que fa a treballadors autònoms. “De Catalunya se n’estan anant empreses i ciutadans per la seva política separatista. En comptes de fer aquestes bestieses i aquestes tonteries s’ho haurien de fer mirar”, va afegir.

En el capítol d’aquest 23 de gener, Peyu i Domínguez van descobrir una taca d’humitat a la paret del despatx del seu taller de bricolatge que semblava la cara de Jesucrist. Peyu va proposar esbombar-ho perquè la gent anés a veure aquesta imatge i Domínguez li va preguntar si creia que algú pagaria per fer-ho. “Mitja Andalusia i tots els del PP i Vox d’aquí, Catalunya”, va exclamar-se Peyu. El següent pla mostrava Jair Domínguez agenollant-se davant la imatge i adreçant-s’hi ridiculitzant l’accent andalús: “zeñó, ze lo pido, zeñó, póngame una caza, zeñó, lo de la zalú, lo del amó, como lo tengo”.

Bricoheroes és una producció d’El Corral de l’Humor, la productora propietat de Peyu, i TV3. Tres representants de la televisió pública –Cristian Trepat, Jordi Pi i Mario Daza– són els seus representants en la producció del programa i, per tant, corresponsables del seu contingut.

Exit mobile version