La Junta d’Andalusia, molesta amb el programa ‘Bricoheroes’ de TV3

El seu portaveu, Elías Bendodo, considera “lamentables” les burles dels andalusos incloses al capítol del diumenge passat

Jair Domínguez davant un gravat de Jesucrist que, segons el seu company de 'Bricoheroes', Peyu, vindria a veure mitja Andalusia

El conseller de Presidència, Administració Pública i Interior i portaveu de la Junta d’Andalusia, Elías Bendodo, ha qualificat de “lamentable” el gag emès aquest diumenge pel programa Bricoheroes de TV3 en què els seus protagonistes –Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez– presentaven els andalusos com analfabets, que no saben parlar i tenen una religió carrinclona. “Aquest tipus de graciosets no tenen cap gràcia”, va dir Bendodo en una intervenció a Es Radio, aquest dimecres 26 de gener. “Aquestes bromes amb la forma de parlar, amb la forma d’entendre la vida que tenim a Andalusia o en altres comunitats autònomes no tenen cap gràcia”, va afirmar el conseller portaveu del govern andalús.

Bendodo va recordar que Andalusia ha passat per davant de Catalunya pel que fa a treballadors autònoms. “De Catalunya se n’estan anant empreses i ciutadans per la seva política separatista. En comptes de fer aquestes bestieses i aquestes tonteries s’ho haurien de fer mirar”, va afegir.

En el capítol d’aquest 23 de gener, Peyu i Domínguez van descobrir una taca d’humitat a la paret del despatx del seu taller de bricolatge que semblava la cara de Jesucrist. Peyu va proposar esbombar-ho perquè la gent anés a veure aquesta imatge i Domínguez li va preguntar si creia que algú pagaria per fer-ho. “Mitja Andalusia i tots els del PP i Vox d’aquí, Catalunya”, va exclamar-se Peyu. El següent pla mostrava Jair Domínguez agenollant-se davant la imatge i adreçant-s’hi ridiculitzant l’accent andalús: “zeñó, ze lo pido, zeñó, póngame una caza, zeñó, lo de la zalú, lo del amó, como lo tengo”.

Bricoheroes és una producció d’El Corral de l’Humor, la productora propietat de Peyu, i TV3. Tres representants de la televisió pública –Cristian Trepat, Jordi Pi i Mario Daza– són els seus representants en la producció del programa i, per tant, corresponsables del seu contingut.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.