Site icon El Triangle

El govern català manté les restriccions contra l’oci nocturn

Oci nocturn al Front Marítim

Oci nocturn al Front Marítim

El govern de la Generalitat ha decidit eliminar a partir d’aquest divendres les restriccions d’aforament i la limitació de persones en les reunions, mantenint, però, l’oci nocturn tancat almenys una setmana més, tot i les peticions de la patronal Fecasarm d’obrir abans del Mobile World Congress (MWC). Així doncs, la restauració, els gimnasos i la cultura podran recuperar el 100% de l’aforament, que actualment estava limitat al 70%, i es podran reunir més de 10 persones en trobades socials.

Una altra restricció que se suprimeix es la limitació dels horaris per als restaurants i les activitats culturals, que fins ara només poden obrir fins a les 00:30 hores. El passaport covid, però, continuarà vigent als mateixos llocs on ja és necessari per accedir, com els locals interiors de restauració, els gimnasos i les residències de gent gran. No obstant això, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ja va anunciar que s’està estudiant la utilitat del certificat i la necessitat de mantenir-lo amb el consell assessor del govern català.

Els canvis en les restriccions entraran en vigor aquesta setmana, la matinada de dijous a divendres i, tenint en compte que en un mes tindrà lloc el MWC, també cau la recomanació de celebrar les fires i els congressos de manera telemàtica.

Exit mobile version