Site icon El Triangle

TMB exculpa el conductor de bus acusat de no obrir la porta a dues joves

Un autobús H16 de Barcelona

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha afirmat que el conductor de l’autobús H16 investigat per suposadament no obrir les portes a dues joves va actuar correctament va actuar correctament, ja que va obrir-les un cop es va demanar la parada. Aquesta és la conclusió de la investigació que l’empresa ha posat en marxa després que la mare de les noies -de 12 i 18 anys- hagués presentat una reclamació a l’Ajuntament de Barcelona, assegurant que el conductor no va obrir les portes durant dues parades, tot i que les seves filles ho van sol·licitar, i que no va fer-ho fins que la més gran va advertir que trucaria a la seva família.

Segons el comunicat de TMB, “les dades obtingudes del sistema de posicionament i els registres del vehicle concorden amb l’explicació donada pel conductor en les diverses entrevistes mantingudes”, i “indiquen que el bus va obrir les portes a la primera parada un cop realitzada la sol·licitud per baixar“. Així, l’empresa ha explicat que va passar de llarg les parades Passeig Taulat-Diagonal Mar i Passeig Taulat-Plaça Llevant “perquè no hi havia registrada cap sol·licitud de parada”, i que quan es dirigia a la següent, “es va fer la petició per baixar” i va aturar-se a Sant Ramon de Penyafort-Ronda Litoral, on haurien baixat les adolescents.

La direcció de TMB ha insistit en la “professionalitat de la seva plantilla”, la qual assegura que duu a terme la seva feina “atenent protocols i normatives que  tenen com a objectiu garantir la seguretat de la ciutadania”.

Exit mobile version