Site icon El Triangle

Quin web de transparència se n’ha anat de vacances aquests dies?

La de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). No funciona des de fa una setmana. L’Espai del Proveïdor/Client de la CCMA, que permet saber quins contractes han fet TV3 i Catalunya Ràdio i quants diners paguen als que se’n beneficien ha deixat d’estar operatiu coincidint amb l’inici dels dies festius de Nadal.

Durant aquests dies, doncs, els periodistes, polítics i persones interessades en saber quant han cobrat Pilar Rahola, Empar Moliner, Albano Dante Fachín o José Antich per les seves col·laboracions als diferents programes de la televisió i la ràdio públiques de la Generalitat es queden amb un pam de nassos.

Moltes preguntes per escrit que fan els diputats de l’oposició als directius de TV3, Catalunya Ràdio i la CCMA tenen com a resposta una invitació a informar-se a través del portal de transparència de la Corporació. Des de fa una setmana aquesta invitació porta a estavellar-se contra una pàgina en blanc. Cal esperar que el responsable de tornar-les a posar en funcionament torni de vacances abans de Reis.

Exit mobile version