Quin web de transparència se n’ha anat de vacances aquests dies?

La de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). No funciona des de fa una setmana. L’Espai del Proveïdor/Client de la CCMA, que permet saber quins contractes han fet TV3 i Catalunya Ràdio i quants diners paguen als que se’n beneficien ha deixat d’estar operatiu coincidint amb l’inici dels dies festius de Nadal.

Durant aquests dies, doncs, els periodistes, polítics i persones interessades en saber quant han cobrat Pilar Rahola, Empar Moliner, Albano Dante Fachín o José Antich per les seves col·laboracions als diferents programes de la televisió i la ràdio públiques de la Generalitat es queden amb un pam de nassos.

Moltes preguntes per escrit que fan els diputats de l’oposició als directius de TV3, Catalunya Ràdio i la CCMA tenen com a resposta una invitació a informar-se a través del portal de transparència de la Corporació. Des de fa una setmana aquesta invitació porta a estavellar-se contra una pàgina en blanc. Cal esperar que el responsable de tornar-les a posar en funcionament torni de vacances abans de Reis.

(Visited 246 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari