Site icon El Triangle

Salvador Illa: “La majoria de la investidura s’ha trencat”

El president del grup socialista al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, demana una reunió urgent amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per oferir-li el suport dels diputats del PSC a la cambra catalana per aprovar “uns pressupostos de país, no de bloc, amb cinc eixos”. Salvador Illa ha fet aquesta proposta l’endemà que la CUP hagi anunciat que presentarà una esmena a la totalitat als comptes de l’executiu català.

Illa ha concretat el seu oferiment explicant que la proposta socialista pels pressupostos de la Generalitat han de contemplar: reforçar la sanitat, la reconstrucció econòmica, els fons europeus, garantir que ningú quedi enrere i recursos per a polítiques d’igualtat.

El líder socialista al Parlament ha denunciat que després de la negativa de la CUP a aprovar els comptes d’Aragonès queda demostrat que “la majoria de la investidura s’ha trencat”. Per aquest motiu, Illa ofereix el suport dels socialistes als pressupostos del govern català, i demana que la negociació es faci de manera immediata.

Exit mobile version