Site icon El Triangle

Quin assessor de Laporta detesta l’alcaldessa Colau?

La mà dreta del president del FC Barcelona, Joan Laporta, l’excapità del dream team d’handbol, Enric Masip, detesta l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i no se n’està de criticar-la obertament de viva veu o utilitzant les seves xarxes socials. Tot i el seu càrrec d’assessor, Masip no es talla un pèl i mostra descaradament aquesta animadversió.

L’últim exemple de la dèria de Masip la trobem al seu compte de Twitter; allà, l’exjugador d’handbol aplaudeix un article crític publicat a La Vanguardia pel periodista Enric Sierra sobre el trànsit i la política viària pel govern de Colau. Aprofitant l’opinió de Sierra, Masip escriu: “És un caos continuat. Abans hi havia retencions en hores punta a determinats llocs, ara és a tota la ciutat. Com diu Sierra, va més destinat a erradicar el cotxe que a protegir el medi”.

Sobre el mateix tema, l’assessor de Laporta ja es va fer ressò també d’una piulada de Toni Feixa, candidat a la presidència del Barça en les darreres eleccions i, per tant, rival de Laporta. Feixa deia: “Abans, sortir de Barcelona per la Diagonal eren 10 min. Amb les brillants idees d’Ada Colau i el seu equip, de 40 min no baixa”.

Reiteradament, Masip escriu o es fa ressò de crítiques dirigides a l’alcaldessa Colau, per temes de trànsit, però i també de seguretat. Especialment actiu ha estat amb els botellots dels darrers, publicant crítiques d’altres o pròpies, en què entre altres coses es demanava fins i tot la dimissió de l’alcaldessa.

Exit mobile version