Site icon El Triangle

Grau (Cs) relaciona els atacs rebuts amb les crítiques que fa a Borràs

La diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha subratllat aquest dimecres que cada vegada que hi ha hagut un “atac” en xarxes socials cap a ella ha coincidit amb què havia fet crítiques a la presidenta de Parlament català, Laura Borràs.

Així ho ha indicat en una entrevista a Cuatro amb relació al fet que el segon tinent d’alcalde de Junts a Port de la Selva, Roger Pinart (JxCat), digués “quan ja no saps si estàs al Parlament de Catalunya o en qualsevol club de la Jonquera”, al costat de la foto de Grau que acompaña aquest article. Borràs ha fet un like a la piulada del polític de Junts.

En aquest sentit, explica que, abans d’aquestes paraules, Grau havia enviat una carta a Borràs en què l’informava que el seu partit no acudirà a l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament català a les “víctima de la repressió” que tindrà lloc el divendres. “No falla, no havien passat ni 24 hores i ja estava muntada a Twitter”, ha destacat.

Així mateix, Grau agraeix els suports que ha rebut per part de polítics de diferents partits i, en aquest sentit, ha dit que hi ha part de suport cap a ella i part de “cansament davant el que Borràs representa i representa el seu partit”.

Exit mobile version