Site icon El Triangle

Aragonès es reuneix amb Puigdemont a Waterloo

El president Pere Aragonès amb l'expresident Carles Puigdemont

El president Pere Aragonès amb l'expresident Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reuneix aquest divendres amb l’expresident i líder de JxCat, Carles Puigdemont, a Waterloo (Bèlgica). Es tracta de la primera trobada del l’actual president amb l’expresident fugit de la justicia espanyola des que Aragonès és al capdavant del Govern, i està previst que ambdós compareguin a les dotze del mig dia a l’anomenada Casa de la República.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ja va avançar el dimarts que la reunió entre Aragonès i Puigdemont pretén abordar l’inici de la legislatura i els reptes que haurà d’enfrontar l’executiu català, com per exemple el tema dels indults, que es preveu que arribin en qüestió de setmanes.

President i expresident podrien tractar també les desavinences que els darrers dies s’han produït tant a ERC com a JxCat a conseqüència dels articles d’Oriol Junqueras, rebutjant la via unilateral, i Jordi Sànchez, assegurant que l’1-O tenia l’objectiu de forçar al Govern central a iniciar una via de diàleg.

Tal com informa el DOGC, durant l’absència d’Aragonès el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, serà qui suplirà les funcions de la presidència de la Generalitat.

Exit mobile version