Aragonès es reuneix amb Puigdemont a Waterloo

El president de la Generalitat i el líder de JxCat abordaran l'inici de la legislatura i els reptes que haurà d'enfrontar el Govern català

El president Pere Aragonès amb l'expresident Carles Puigdemont
El president Pere Aragonès amb l'expresident Carles Puigdemont

El president Pere Aragonès amb l'expresident Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reuneix aquest divendres amb l’expresident i líder de JxCat, Carles Puigdemont, a Waterloo (Bèlgica). Es tracta de la primera trobada del l’actual president amb l’expresident fugit de la justicia espanyola des que Aragonès és al capdavant del Govern, i està previst que ambdós compareguin a les dotze del mig dia a l’anomenada Casa de la República.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ja va avançar el dimarts que la reunió entre Aragonès i Puigdemont pretén abordar l’inici de la legislatura i els reptes que haurà d’enfrontar l’executiu català, com per exemple el tema dels indults, que es preveu que arribin en qüestió de setmanes.

President i expresident podrien tractar també les desavinences que els darrers dies s’han produït tant a ERC com a JxCat a conseqüència dels articles d’Oriol Junqueras, rebutjant la via unilateral, i Jordi Sànchez, assegurant que l’1-O tenia l’objectiu de forçar al Govern central a iniciar una via de diàleg.

Tal com informa el DOGC, durant l’absència d’Aragonès el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, serà qui suplirà les funcions de la presidència de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides