Site icon El Triangle

Cuixart justifica l’abraçada amb Iceta

Cuixart abraçant Iceta

Cuixart abraçant Iceta

Jordi Cuixart, el president d’Òmnium Cultural, ha justificat aquest divendres l’abraçada que va fer al ministre i excap de files del PSC Miquel Iceta durant l’acte de presa de possessió de Pere Aragonès com a president de la Generalitat.

Cuixart, en declaracions a RAC1, ha explicat que quan veu Iceta va a abraçar-lo per construir “un sol poble” i evitar una confrontació entre els demòcrates de Catalunya, tot i que també ha dit que el separa molta distància del PSC i que empatitza amb les persones que es van sentir dolgudes pel gest, però que pretenia evitar que els seus fills veiessin “l’odi i la rancúnia” com una possibilitat.

A més de marcar distàncies amb “l’odi i la rancúnia”, de les quals ha dit que s’ha de protegir i la “llavor” dels quals no vol que “germini”, Cuixart s’ha mostrat sorprès per la repercussió de l’abraçada, que assegura que va fer-li amb “sinceritat” i “de tot cor”.

El president d’Òmnium, que sosté que és a la presó “per desconvocar una manifestació”, ha considerat que els indults no solucionaran el problema de fons, i ha assegurat que “no demanarem cap mesura de gràcia”. Així mateix, s’ha reafirmat en què “ho tornarem a fer”.

Exit mobile version