Site icon El Triangle

Zapatero també rep carta amb bales

José Luís Rodríguez Zapatero

El sistema de seguretat de Correus ha interceptat aquest dimecres una altra carta amb bales dirigida, aquest cop, a l’expresident espanyol José Luís Rodríguez Zapatero. Dins del sobre hi havia dos cartutxos del calibre 38 i una nota amb amenaces. El sobre l’han interceptat abans que arribés a l’expresident espanyol.

Amb aquestes ja són sis les cartes amb bales i una més amb un ganivet, la que va rebre Reyes Maroto. Les altres han anat adreçades a Fernando Grande-Marlaska, Pablo Iglesias, la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

D’altra banda, aquest dimecres la direcció de Podem també ha confirmat l’existència d’una nova carta amb projectils i una amenaça de mort contra Pablo Iglesias. La va interceptar Correus dimarts i anava dirigida a la Guàrdia Civil, tot i que a l’interior l’amenaça era contra el candidat de Podem a la Comunitat de Madrid. El ministeri de l’Interior ha trucat al mateix Iglesias per comunicar-li.

A més, també s’ha denunciat a la Fiscalia una botiga en línia que ven samarretes amb la imatge de Pablo Iglesias ensangonat en una diana i la frase “temporada de tir al marquès” o “es busca viu o mort”.

Exit mobile version