Zapatero també rep carta amb bales

S'ha interceptat també una altra carta amb bales dirigida a la Guàrdia Civil que contenia amenaces contra Iglesias

José Luís Rodríguez Zapatero

El sistema de seguretat de Correus ha interceptat aquest dimecres una altra carta amb bales dirigida, aquest cop, a l’expresident espanyol José Luís Rodríguez Zapatero. Dins del sobre hi havia dos cartutxos del calibre 38 i una nota amb amenaces. El sobre l’han interceptat abans que arribés a l’expresident espanyol.

Amb aquestes ja són sis les cartes amb bales i una més amb un ganivet, la que va rebre Reyes Maroto. Les altres han anat adreçades a Fernando Grande-Marlaska, Pablo Iglesias, la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

D’altra banda, aquest dimecres la direcció de Podem també ha confirmat l’existència d’una nova carta amb projectils i una amenaça de mort contra Pablo Iglesias. La va interceptar Correus dimarts i anava dirigida a la Guàrdia Civil, tot i que a l’interior l’amenaça era contra el candidat de Podem a la Comunitat de Madrid. El ministeri de l’Interior ha trucat al mateix Iglesias per comunicar-li.

A més, també s’ha denunciat a la Fiscalia una botiga en línia que ven samarretes amb la imatge de Pablo Iglesias ensangonat en una diana i la frase “temporada de tir al marquès” o “es busca viu o mort”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides