Site icon El Triangle

El personal de Nissan es mobilitzarà si no es concreten les propostes

Treballadors de Nissan davant l'ajuntament de Sant Cugat

Els principals sindicats de treballadors de Nissan -Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT), Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) i Confederació General del Treball (CGT)- han amenaçat amb noves mobilitzacions si la taula de reindustrialització no presenta “propostes concretes” en la pròxima reunió prevista pel 4 de maig.

En una roda de premsa telemàtica celebrada aquest dilluns, els secretaris generals han lamentat que els projectes que arriben a la mesa continuen sent “confidencials” i han demanat a l’administració que “deixi les excuses”.

“Si veiem que en la pròxima reunió no hi ha avenços, prendrem els carrers”, ha assegurat el secretari general de la CGT a Catalunya, Ermengol Gassiot.

Alhora, els sindicats han exigit al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que lideri les negociacions en comptes de deixar-les en mans de “segons càrrecs”.

El secretari general de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco, ha mencionat que la mesa de reindustrialització té diversos projectes sobre la taula, tot i que els sindicats en desconeixen les especificitats. Durant la roda de premsa, ha citat propostes de dues empreses constructores –una de nord-americana i una altra asiàtica- que s’estan negociant sota acords de confidencialitat.

Exit mobile version