Site icon El Triangle

El TSJC refusa la querella de Vox contra Sàmper per l’actuació dels Mossos en la campanya del 14-F

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat admetre la querella que Vox va presentar contra el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, per presumptament permetre, com a responsable dels Mossos d’Esquadra, atacs a la formació durant la campanya electoral del 14-F.

La sala civil i penal del TSJC no admet la querella de la formació, que va denunciar a Sàmper per presumpta omissió del deure de perseguir delictes, per un presumpte delicte de prevaricació i per un presumpte delicte electoral.

El partit va afirmar en la querella que en diversos dels seus actes electorals els assistents “van patir l’assetjament i la violència verbal i física per part de grups organitzats d’esquerra radical” tot i la presència dels Mossos, que a parer seu no van desplegar suficients agents i els va titllar d’actuar amb passivitat, suposadament per tenir ordres jeràrquiques de no intervenir.

Vox assenyalava a Sàmper com a últim responsable dels fets, però els magistrats critiquen, en el mateix sentit que la Fiscalia, que “la querella no té el més mínim suport probatori”.

Exit mobile version