El TSJC refusa la querella de Vox contra Sàmper per l’actuació dels Mossos en la campanya del 14-F

El tribunal critica que el partit ultra presenti aquesta querella sense "el més mínim suport probatori"

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat admetre la querella que Vox va presentar contra el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, per presumptament permetre, com a responsable dels Mossos d’Esquadra, atacs a la formació durant la campanya electoral del 14-F.

La sala civil i penal del TSJC no admet la querella de la formació, que va denunciar a Sàmper per presumpta omissió del deure de perseguir delictes, per un presumpte delicte de prevaricació i per un presumpte delicte electoral.

El partit va afirmar en la querella que en diversos dels seus actes electorals els assistents “van patir l’assetjament i la violència verbal i física per part de grups organitzats d’esquerra radical” tot i la presència dels Mossos, que a parer seu no van desplegar suficients agents i els va titllar d’actuar amb passivitat, suposadament per tenir ordres jeràrquiques de no intervenir.

Vox assenyalava a Sàmper com a últim responsable dels fets, però els magistrats critiquen, en el mateix sentit que la Fiscalia, que “la querella no té el més mínim suport probatori”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides