Site icon El Triangle

La mà dreta de Junqueras carrega contra Borràs

Sergi Sol

Sergi Sol

Sergi Sol, exassessor de Pere Aragonès i exdirector de comunicació d’Oriol Junqueras, ha dedicat un article a retratar com ha rebut Junts la derrota del 14-F i, en particular, a assenyalar que Aragonès no ho té fàcil per ser investit president perquè la candidata de Junts a la presidència, Laura Borràs, “no sembla voler, de cor, constituir un govern independentista si no és ella la presidenta”.

A l’article, publicat a El Periódico aquest dimecres i titulat “Pel seu Twitter els coneixereu”, Sol relata que “la victòria republicana” -en el sí del bloc independentista- va deixar “atònita” Borràs, abans d’assegurar, citant el seu entorn, que “està desencaixada”.

“A Twitter (el seu hàbitat) arrasava. Tots l’adoraven i l’aclamaven. Com podia ser? Passades 48 hores encara li coïa tant que no va poder evitar subscriure el següent comentari: «Si jo fos Laura Borràs, els deixaria sols (ERC). Em quedaria a l’oposició tan tranquil·la i que s’arreglin com puguin. No van tan sobrats? Doncs ala, tot teu»”, ha relatat Sol fent-re ressò d’un tuit al qual Borràs va dedicar un m’agrada.

Sol passa comptes en el seu article amb Junts, a qui retreu que va mirar de beneficiar-se electoralment de les mesures impopulars del govern, fent alhora de govern i d’oposició, carregant-li les culpes al candidat d’ERC i vicepresident, Pere Aragonès.

A banda de situar ERC també com la víctima d’una “incessant campanya d’assetjament” a les xarxes socials, Sol afirma que el 14-F “no anava de DUI ni de bon tros”, sinó d’un plebiscit entre les dues formacions principals de l’independentisme.

El que fa a Joan Canadell, número tres de Junts a Barcelona, destaca que es va mostrar favorable d’un tuit que es congratulava de “baixar a votar i trobar-te a peu de casa a la Jéssica Albiach i dir-li a la cara feixista”. “Albiach es preguntarà amb raó com s’asseurà a un Executiu amb un tipus que li dedica aquestes perles”, hi afirma abans d’afegir que arran d’aquest fet Raül Romeva “va trucar Albiach i li va expressar el seu neguit”.

Exit mobile version