Site icon El Triangle

La Junta Electoral assenyala que les meses que no es puguin constituir votaran el 16-F

Eleccions

Eleccions

La Junta Electoral de Barcelona ha recordat que la Llei Electoral estipula que si alguna mesa no es pogués constituir el 14-F per manca de membres, aquesta mesa votaria dos dies més tard, és a dir, el 16 de febrer. En aquest sentit, el president de la Junta Electoral de Barcelona, Santiago García, ha assegurat que, en cas que es produís aquesta situació, la votació a la resta de meses “sí que es podrà realitzar”.

D’altra banda, la Junta Electoral de Barcelona ha demanat a la direcció de Processos Electorals de la Generalitat que canviï les franges horàries previstes pel dia de les eleccions amb l’objectiu d’evitar que les persones vulnerables, a qui es recomana que votin de 9 a 12, hagin de formar part d’una mesa electoral en cas que no hi hagi ni els titulars ni els suplents.

Per tot plegat, García ha explicat que han demanat a la Generalitat que a primera hora vagin a votar els electors d’entre 18 i 65 anys. Així mateix, la Junta Electoral dona per fet que hi haurà votants que hauran d’integrar-se a la mesa. García, però, s’ha mostrat convençut que es podran constituir amb normalitat.

Exit mobile version