La Junta Electoral assenyala que les meses que no es puguin constituir votaran el 16-F

El president de la Junta Electoral de Barcelona demana a la Generalitat que modifiqui les franges horàries per evitar que les persones més vulnerables siguin les primeres en anar votar i, en conseqüència, hagin de formar part d'una mesa

Eleccions
Eleccions

La Junta Electoral de Barcelona ha recordat que la Llei Electoral estipula que si alguna mesa no es pogués constituir el 14-F per manca de membres, aquesta mesa votaria dos dies més tard, és a dir, el 16 de febrer. En aquest sentit, el president de la Junta Electoral de Barcelona, Santiago García, ha assegurat que, en cas que es produís aquesta situació, la votació a la resta de meses “sí que es podrà realitzar”.

D’altra banda, la Junta Electoral de Barcelona ha demanat a la direcció de Processos Electorals de la Generalitat que canviï les franges horàries previstes pel dia de les eleccions amb l’objectiu d’evitar que les persones vulnerables, a qui es recomana que votin de 9 a 12, hagin de formar part d’una mesa electoral en cas que no hi hagi ni els titulars ni els suplents.

Per tot plegat, García ha explicat que han demanat a la Generalitat que a primera hora vagin a votar els electors d’entre 18 i 65 anys. Així mateix, la Junta Electoral dona per fet que hi haurà votants que hauran d’integrar-se a la mesa. García, però, s’ha mostrat convençut que es podran constituir amb normalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides