Site icon El Triangle

Guàrdies urbans de Vic parlaran en castellà per protestar contra el govern municipal

Anna Erra

Anna Erra

Agents de la Guàrdia Urbana de Vic han decidit usar el castellà per parlar i per redactar els seus informes com a protesta contra “les mentides i incompliments” que retreuen al govern municipal sobre els acords assolit en matèria laboral.

Segons ha anunciat la secció del Sindicat de Policies Locals i Cos de Mossos d’Esquadra (SPL-CME) corresponent a l’Ajuntament de Vic, es tracta de “la primera mesura de protesta”. Retreuen a l’equip de govern, que encapçala l’alcaldessa, diputada i número 8 de la llista per Barcelona de Junts, Anna Erra, que la proposta que han rebut del govern local ha estat “insultant” i que “retalla els drets dels treballadors”.

La piulada ha interpel·lat directament Erra, ja que cita el seu compte de Twitter, així com els de dues regidores i alguns mitjans de comunicació. Es dóna la circumstància que l’alcaldessa Erra, com a diputada de JxCat, va destacar fa un any per la seva defensa de la necessitat de “conscienciar” els “catalans autòctons” que paga la pena aprendre el català, i perquè va advocar per acabar amb “el costum” d’usar el castellà amb persones que “pel seu aspecte físic o el seu nom no semblin catalans”.

Exit mobile version