Site icon El Triangle

Sàmper qualifica d'”exemple deplorable” les baralles públiques de JxCat amb ERC

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha afirmat que les baralles que protagonitzen els consellers de JxCat i els d’ERC i que posen en evidència les diferències que hi ha entre els socis de l’executiu català són “un exemple deplorable que, en un moment com l’actual, el Govern enviï aquesta imatge a la població”.

Miquel Sàmper ha afegit que “no sols no ha de passar més, hem de fer un exercici d’autocrítica i demanar perdó”. Pel titular d’Interior, “no és que JxCat pensi una cosa i ERC una altra”, sinó que hi ha consellers que tenen diferents opinions sobre el procés de la desescalada.

En declaracions a Catalunya Ràdio, el conseller Sàmper ha afirmat que tot i que es treballa amb la data del 14 de febrer per celebrar les pròximes eleccions al Parlament, la pandèmia de la covid-19 obliga a l’administració al fet que “s’ha de poder garantir al màxim el dret de sufragi actiu i que aquest exercici tan important no tingui conseqüències negatives en l’evolució epidemiològica de la pandèmia”. Per a Sàmper les eleccions s’han de celebrar quan s’ha decidit “però no a qualsevol preu”,

El titular d’Interior també ha apuntat que el toc de queda “és una de les mesures que trigarà més a anar-se’n”, afegint que considera segur que es mantindrà durant les festes s nadalenques i també la nit de cap d’any.

Exit mobile version