Site icon El Triangle

Vergés: “Hem aconseguit doblegar la corba de la segona onada”

Alba Vergés

Alba Vergés

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat que Catalunya ha aconseguit “doblegar la corba de la segona onada” i ha apostat per la consolidació d’aquest descens “per poder anar recuperant activitat”. En aquest sentit, Vergés ha afirmat en una compareixença al Parlament que “som en una molt millor situació epidemiològica i assistencial que fa un mes”, però ha avisat que “som lluny d’estar en una situació òptima” tot i recalcar que “estem en el camí correcte”.

La titular de Salut del govern català ha remarcat que “som aquí gràcies a l’esforç de tothom” i ha reclamat a la ciutadania “no abaixar la guàrdia”.  Ha recordat, així mateix, la importància de la distància, del rentat de mans, de dur la mascareta, de reduir la interacció social i de mantenir les bombolles de convivència;  i s’ha felicitat per haver pogut mantenir les escoles i els comerços oberts.

Pel que fa al pla de reobertura que començarà el proper dilluns, Vergés ha advocat per un equilibri entre “viure en situació de pandèmia” i preservar la “vitalitat social i econòmica”. 

Exit mobile version