Vergés: “Hem aconseguit doblegar la corba de la segona onada”

La consellera de Salut demana a la ciutadania “no abaixar la guàrdia”
Alba Vergés
Alba Vergés

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat que Catalunya ha aconseguit “doblegar la corba de la segona onada” i ha apostat per la consolidació d’aquest descens “per poder anar recuperant activitat”. En aquest sentit, Vergés ha afirmat en una compareixença al Parlament que “som en una molt millor situació epidemiològica i assistencial que fa un mes”, però ha avisat que “som lluny d’estar en una situació òptima” tot i recalcar que “estem en el camí correcte”.

La titular de Salut del govern català ha remarcat que “som aquí gràcies a l’esforç de tothom” i ha reclamat a la ciutadania “no abaixar la guàrdia”.  Ha recordat, així mateix, la importància de la distància, del rentat de mans, de dur la mascareta, de reduir la interacció social i de mantenir les bombolles de convivència;  i s’ha felicitat per haver pogut mantenir les escoles i els comerços oberts.

Pel que fa al pla de reobertura que començarà el proper dilluns, Vergés ha advocat per un equilibri entre “viure en situació de pandèmia” i preservar la “vitalitat social i econòmica”. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides