Site icon El Triangle

El sumari de Volhov diu que Voltas va escriure el llibre de Junqueras i Rovira

Fragment del sumari del cas Volhov

Fragment del sumari del cas Volhov

En una conversa reflectida en el sumari del cas Volhov, en què hi apareixen l'exconseller d'ERC, Xavier Vendrell, i el periodista Eduard Voltas, s'indica que el segon hauria escrit el llibre Tornarem a vèncer en lloc del líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, i de la seva número dos, Marta Rovira. Del text se'n desprèn que el mateix Voltas hauria reconegut haver fet de negre dels polítics, però que no estaria disposat a reconèixer-ho públicament perquè, donada la seva condició d'opinador i analista, "quedaria com el cul" que es descobrís.

El text també diu que el periodista Quico Sallés hauria preguntat a Voltas si és certa la seva autoria del llibre i aquest li hauria negat, com també ho hauria fet l'editorial a Andreu Barnils. També s'indica que Rovira hauria donat instruccions de guardar "silenci absolut".

El cas Volhov investiga el suposat destí irregular de subvencions públiques entorn d'entitats i empresaris independentistes.

En el mateix fragment del sumari, s'indica que "Martí del diari Ara" va informar Vendrell de la sortida de la segona part de Revolta catalana de Jordi Borràs, i que hi ha un "compromís" amb l'Ara i Borràs d'enviar un exemplar a les escoles.

Exit mobile version