Site icon El Triangle

Budó també recorda a El Homrani que el teletreball no és obligatori

Meritxell Budó

Després que el conseller de Treball, Chakir El Homrani (ERC), en declaracions a RAC1 hagués afirmat aquest dimarts que les empreses estan obligades a aplicar el teletreball si estan en condicions de fer-ho i que de no fer-ho poden ser sancionades, altres membres del govern català li han esmenat la plana.

El primer ha estat el conseller d'Empresa, Ramon Tremosa (JxCat), el qual ha recordat en una entrevista a Catalunya Ràdio que el teletreball "és recomanable" com a mesura per controlar l'expansió de la pandèmia.

La darrera a desmentir l'afirmació d'El Homrani ha estat la consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó (JxCat), la qual ha afirmat en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu que el govern català "no té possibilitats de regular" el teletreball de les empreses privades, i ha aprofitat per reclamar al govern de l'Estat les competències que li ho permetin.

La consellera Budó ha afegit, però, que des del govern de la Generalitat es demana a les empreses que hi ha a Catalunya que "promoguin i prioritzin el teletreball" per fer front a l'ascens de casos de covid-19 entre la població.

Exit mobile version