Site icon El Triangle

Casado diu que els espanyols van votar Felip VI però no Garzón i Iglesias

Pablo Casado, entrevistat a Onda Cero

Pablo Casado, entrevistat a Onda Cero

Pablo Casado, el líder del Partit Popular (PP), ha assenyalat que la legitimitat democràtica del rei Felip VI és superior a les del vicepresident segon del govern i líder de Podemos, Pablo Iglesias, i el ministre de Consum i coordinador federal d'Izquierda Unida, Alberto Garzón.

Durant una entrevista concedida a Onda Cero, Casado ha argumentat que a Felip VI "el vam votar el espanyols", però no a Iglesias i Garzón, ja que el president espanyol, Pedro Sánchez, "va prometre en campanya que no pactaria amb ells". A més, ha assegurat que "tots els espanyols" van votar l'anterior cap d'Estat, el rei emèrit Joan Carles I de Borbó, "fa 40 anys", i que fa sis anys també van votar que el seu successor fos Felip VI.

Casado, a més, ha retret "una gran covardia" a Sánchez per "no donar la cara" en defensa del rei i de "la unitat constitucional", després que, per decisió del govern espanyol, el cap d'Estat no es desplacés a Barcelona per assistir al lliurament dels despatxos als nous jutges, que va tenir lloc divendres passat.

Exit mobile version