Site icon El Triangle

Salut detecta 280 nous positius de Covid-19 al Segrià

Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha registrat, en la seva darrera actualització de dades de la Covid-19, 360 nous positius a la província de Lleida, dels quals 280 corresponen a la comarca del Segrià, que es troba en tancament perimetral arran dels múltiples brots detectats els darrers dies. Al Segrià, des de l’inici de la pandèmia, hi ha hagut 2.974 positius i 137 defuncions per la Covid-19.

El responsable de les plantes de Covid-19 de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, José Luis Morales, ha assegurat que aquest divendres mateix o el cap de setmana obriran una tercera planta dedicada a pacients amb coronavirus, però ha lamentat el fet de no tenir suficients professionals per atendre tants malalts ingressats. Morales ha assenyalat que “si la corba no baixa i continua augmentant, aquesta capacitat aviat la veurem exhaurida”.

Així mateix, ha informat que pràcticament el 58% dels casos positius de les darreres hores procedeixen de la societat en general, i no de sectors concrets, un fet que fa més difícil controlar la situació, segons ha afegit.

En aquest sentit, el responsable de les plantes de Covid-19 de l’Hospital Arnau de Vilanova ha emfatitzat que fa uns dies tenien clar el perfil dels pacients, els quals procedien de la indústria càrnia, les residències de gent gran i el sector hortofructícola, però que actualment no el poden determinar.

Exit mobile version