Salut detecta 280 nous positius de Covid-19 al Segrià

Gairebé el 58% dels darrers contagis registrats no provenen de sectors que més en concentraven, fet que dificulta el control dels brots
Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha registrat, en la seva darrera actualització de dades de la Covid-19, 360 nous positius a la província de Lleida, dels quals 280 corresponen a la comarca del Segrià, que es troba en tancament perimetral arran dels múltiples brots detectats els darrers dies. Al Segrià, des de l’inici de la pandèmia, hi ha hagut 2.974 positius i 137 defuncions per la Covid-19.

El responsable de les plantes de Covid-19 de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, José Luis Morales, ha assegurat que aquest divendres mateix o el cap de setmana obriran una tercera planta dedicada a pacients amb coronavirus, però ha lamentat el fet de no tenir suficients professionals per atendre tants malalts ingressats. Morales ha assenyalat que “si la corba no baixa i continua augmentant, aquesta capacitat aviat la veurem exhaurida”.

Així mateix, ha informat que pràcticament el 58% dels casos positius de les darreres hores procedeixen de la societat en general, i no de sectors concrets, un fet que fa més difícil controlar la situació, segons ha afegit.

En aquest sentit, el responsable de les plantes de Covid-19 de l’Hospital Arnau de Vilanova ha emfatitzat que fa uns dies tenien clar el perfil dels pacients, els quals procedien de la indústria càrnia, les residències de gent gran i el sector hortofructícola, però que actualment no el poden determinar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides