Site icon El Triangle

Espanya prorrogarà dues setmanes més l’estat d’alarma pel coronavirus

Pedro Sánchez, amb mascareta

L'estat d'alarma a Espanya es torna a prorrogar per segona vegada i s'allargarà com a mínim fins al 26 d'abril, segons han confirmat fonts de la Moncloa. El president de Govern, Pedro Sánchez, ha considerat oportú allargar el confinament dues setmanes més després de reunir-se amb el comitè científic encarregat d'aquesta crisi sanitària.

La decisió d'allargar l'estat alarma, encara haurà de passar pel Congrés dels Diputats i s'haurà de negociar amb la resta de partits les condicions que s'han d'aplicar.

Segons l'últim balanç sobre l'impacte de la Covid-19 que ha facilitat Sanitat, a Espanya ja han mort 11.744 persones amb la malaltia, els contagiats ascendeixen a 124.736 i han aconseguit vèncer el coronavirus 34.000 pacients.

Després de parlar amb els líders dels partits polítics, Sánchez té intenció de comunicar la seva decisió a l'opinió pública en una compareixença des de La Moncloa. Diumenge, com ve fent en les últimes setmanes, mantindrà una videoconferència amb els presidents autonòmics.

Exit mobile version