Espanya prorrogarà dues setmanes més l’estat d’alarma pel coronavirus

Sánchez ha pres la decisió d'ampliar el confinament fins al 26 d'abril després parlar amb el comitè científic
Pedro Sánchez, amb mascareta

L'estat d'alarma a Espanya es torna a prorrogar per segona vegada i s'allargarà com a mínim fins al 26 d'abril, segons han confirmat fonts de la Moncloa. El president de Govern, Pedro Sánchez, ha considerat oportú allargar el confinament dues setmanes més després de reunir-se amb el comitè científic encarregat d'aquesta crisi sanitària.

La decisió d'allargar l'estat alarma, encara haurà de passar pel Congrés dels Diputats i s'haurà de negociar amb la resta de partits les condicions que s'han d'aplicar.

Segons l'últim balanç sobre l'impacte de la Covid-19 que ha facilitat Sanitat, a Espanya ja han mort 11.744 persones amb la malaltia, els contagiats ascendeixen a 124.736 i han aconseguit vèncer el coronavirus 34.000 pacients.

Després de parlar amb els líders dels partits polítics, Sánchez té intenció de comunicar la seva decisió a l'opinió pública en una compareixença des de La Moncloa. Diumenge, com ve fent en les últimes setmanes, mantindrà una videoconferència amb els presidents autonòmics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides