Site icon El Triangle

Ponsatí demana més diners

Clara Ponsatí

Clara Ponsatí

Clara Ponsatí, la darrera consellera d'Ensenyament del govern de Carles Puigdemont, demana diners per defensar-se de l'ordre europea de detenció remesa per Espanya a les autoritats britàniques.

La seva nova iniciativa de crowdfunding l'ha donada a conèixer amb l'ajuda del seu advocat, Aamer Anwar, i del Consell per la República aquest dijous, quan l'exconsellera es lliurarà a la policia escocesa per ser portada davant del jutge.

"Si us plau, doneu suport i compartiu el llançament del meu crowdfunding jurídic el dijous 14 de novembre, quan m'arrestaran i em portaran a judici", comunica Ponsatí a través del seu advocat.

"Lluito contra l'Estat espanyol i si perdo, m'enfronto a una pena de fins a 15 anys de presó si torno a Espanya. Espero que m'ajudeu tant com pugueu per a lluitar contra aquest abús de poder de l'Estat espanyol. Gràcies pel vostre suport, que m'ha fet més resolutiva i decidida a guanyar. Espanya mai no podrà destruir l'esperit del poble català", proclama Ponsatí al web de crowdfunding Crowdjustice.

Ponsatí, que afirma que "guanyarem" a Twitter, també ha repiulat un missatge on l'activista i coneguda tuitera independentista Galifantes li diu "força i…", un missatge completat amb una foto que mostra la pintada "Puta Espanya".

A les 11 hores d'aquest dijous, Ponsatí havia rebut 30.000 lliures. L'anterior crowdfunding de l'exconsellera, obert el 2018, va sumar 145.000 euros en tres hores i 264.000 euros en cinc dies. L'exconsellera havia demanat aleshores uns 45.000 euros. Ara demana 117.000 euros.

Exit mobile version