Ponsatí demana més diners

L'exconsellera compareix aquest dijous davant la justícia escocesa per evitar l'extradició
Clara Ponsatí
Clara Ponsatí

Clara Ponsatí, la darrera consellera d'Ensenyament del govern de Carles Puigdemont, demana diners per defensar-se de l'ordre europea de detenció remesa per Espanya a les autoritats britàniques.

La seva nova iniciativa de crowdfunding l'ha donada a conèixer amb l'ajuda del seu advocat, Aamer Anwar, i del Consell per la República aquest dijous, quan l'exconsellera es lliurarà a la policia escocesa per ser portada davant del jutge.

"Si us plau, doneu suport i compartiu el llançament del meu crowdfunding jurídic el dijous 14 de novembre, quan m'arrestaran i em portaran a judici", comunica Ponsatí a través del seu advocat.

"Lluito contra l'Estat espanyol i si perdo, m'enfronto a una pena de fins a 15 anys de presó si torno a Espanya. Espero que m'ajudeu tant com pugueu per a lluitar contra aquest abús de poder de l'Estat espanyol. Gràcies pel vostre suport, que m'ha fet més resolutiva i decidida a guanyar. Espanya mai no podrà destruir l'esperit del poble català", proclama Ponsatí al web de crowdfunding Crowdjustice.

Ponsatí, que afirma que "guanyarem" a Twitter, també ha repiulat un missatge on l'activista i coneguda tuitera independentista Galifantes li diu "força i…", un missatge completat amb una foto que mostra la pintada "Puta Espanya".

A les 11 hores d'aquest dijous, Ponsatí havia rebut 30.000 lliures. L'anterior crowdfunding de l'exconsellera, obert el 2018, va sumar 145.000 euros en tres hores i 264.000 euros en cinc dies. L'exconsellera havia demanat aleshores uns 45.000 euros. Ara demana 117.000 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides