Site icon El Triangle

Cauen les darreres pancartes ‘indepes’ dels ajuntaments de les capitals de província

Ajuntament de Girona

Si l'Ajuntament de Tarragona va retirar ahir, per ordre de l'alcalde Pau Ricomà (ERC), la pancarta a favor dels líders independentistes presos que lluïa a la façana del consistori acatant l'ordre de la Junta Electoral de Zona (JEZ), avui ho han fet els ajuntaments de Girona i Lleida també per donar compliment a les ordres que han rebut de les Juntes Electorals de Zona, i que els prohibia mostrar pancartes o altres símbols a favor dels empresonats. L'Ajuntament de Barcelona ja havia retirat la pancarta el passat 28 de setembre per ordre de l'alcaldessa Ada Colau (BCNComú).

A l'Ajuntament de Girona s'ha despenjat la pancarta independentista a primera hora del matí per ordre de l'alcaldessa Marta Madrenas (JxCat), i a Lleida s'ha fet el mateix cap a dos quarts de deu per ordre de l'alcalde Miquel Pueyo (ERC).

Però en alguns dels ajuntaments d'aquestes capitals de província catalanes s'intentarà seguir lluint missatges a favor dels líders independentistes que es troben empresonats a l'espera de la sentència del Tribunal Suprem pel judici de l'1-O.

A Tarragona, funcionaris independentistes han decidit que cada matí trauran una pancarta a favor dels empresonats i la desplegaran durant una estona a les portes de l'edifici consistorial. Mentre que a Girona s'ha instal·lat una gran pancarta a la plaça del Vi, on hi ha la seu consistorial, que penja des de l'edifici propietat del bisbat de Girona fins a la façana d'un particular.

Exit mobile version