Site icon El Triangle

L’aposta d’Artur Mas és dissoldre el PDECat i la Crida dins de JxCat

Artur Mas

Artur Mas

L'expresident Artur Mas defensa convertir la marca JxCat en un partit polític "amb tots els ets i uts" al qual s'incorporin tant el PDECat com la Crida i totes aquelles persones que avui dia formen part d'aquest espai.

En una entrevista a El Nacional.cat, Mas considera que aquest projecte hauria d'estar ja en marxa entre setembre i octubre, i adverteix que entre els objectius prioritaris que caldrà activar hi ha el d'escollir el candidat a la Generalitat atès que resulta "inviable" pretendre que presos i exiliats puguin tornar a assumir el lideratge electoral.

Mas assegura que no té cap necessitat d'assumir un paper rellevant en tot aquest procés i que serà "allà on pugui ajudar".

A l'entrevista, Mas també parla de quina ha de ser la resposta a la sentència del Suprem per l'1-O. El veterà polític entén que la resposta ha de ser triple. D'entrada, diu, hi ha d'haver una resposta judicial, que "acaba a Estrasburg". La segona reacció, segons Mas, ha de ser ciutadana, i emplaça a l'ANC, Òmnium i a l'AMI ha dissenyar la resposta. Finalment, hi situa la resposta institucional, i no descarta unes eleccions al Parlament.

Exit mobile version