L’aposta d’Artur Mas és dissoldre el PDECat i la Crida dins de JxCat

L'expresident entén que el proper candidat no hauria de sortir ni dels presos ni dels exiliats
Artur Mas

L'expresident Artur Mas defensa convertir la marca JxCat en un partit polític "amb tots els ets i uts" al qual s'incorporin tant el PDECat com la Crida i totes aquelles persones que avui dia formen part d'aquest espai.

En una entrevista a El Nacional.cat, Mas considera que aquest projecte hauria d'estar ja en marxa entre setembre i octubre, i adverteix que entre els objectius prioritaris que caldrà activar hi ha el d'escollir el candidat a la Generalitat atès que resulta "inviable" pretendre que presos i exiliats puguin tornar a assumir el lideratge electoral.

Mas assegura que no té cap necessitat d'assumir un paper rellevant en tot aquest procés i que serà "allà on pugui ajudar".

A l'entrevista, Mas també parla de quina ha de ser la resposta a la sentència del Suprem per l'1-O. El veterà polític entén que la resposta ha de ser triple. D'entrada, diu, hi ha d'haver una resposta judicial, que "acaba a Estrasburg". La segona reacció, segons Mas, ha de ser ciutadana, i emplaça a l'ANC, Òmnium i a l'AMI ha dissenyar la resposta. Finalment, hi situa la resposta institucional, i no descarta unes eleccions al Parlament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari