Site icon El Triangle

Colau diu que no se sent “incòmoda” amb els vots de Manuel Valls

Ada Colau

Ada Colau ha obert la porta a acceptar el suport de Manuel Valls a la seva eventual investidura. En una entrevista ahir a la nit a 'El Objectivo', preguntada pel suport "sense condicions" que li ha ofert l'exprimer ministre francès per evitar una alcaldia independentista, Colau ha afirmat: "Tots els vots que vinguin, benvinguts siguin per a la investidura", negant que se sentís "incòmoda". 

La dirigent de Barcelona en comú ha subratllat que el context polític és "complex" i "molt fragmentat" i, davant d'aquest panorama, "cada un actua de la millor manera possible amb els resultats que té".

Colau ha explicat igualment que només s'ha comunicat amb Valls a través de missatge de mòbil per agrair la seva oferta i dir-li que només negociaria amb PSC i ERC.

De fet, l'alcaldessa en funcions ha insistit que no vol governar en solitari amb els seus 10 regidors i ha reiterat que intentarà buscar majories més àmplies. En aquest sentit, ha afirmat que mantindrà obertes les negociacions amb ERC i PSC fins al dia de la investidura per intentar formar un govern "robust" i "progressista".

Exit mobile version