Colau diu que no se sent “incòmoda” amb els vots de Manuel Valls

L'alcaldessa en funcions de Barcelona no negociarà però amb la candidatura de l'exministre francès
Ada Colau

Ada Colau ha obert la porta a acceptar el suport de Manuel Valls a la seva eventual investidura. En una entrevista ahir a la nit a 'El Objectivo', preguntada pel suport "sense condicions" que li ha ofert l'exprimer ministre francès per evitar una alcaldia independentista, Colau ha afirmat: "Tots els vots que vinguin, benvinguts siguin per a la investidura", negant que se sentís "incòmoda". 

La dirigent de Barcelona en comú ha subratllat que el context polític és "complex" i "molt fragmentat" i, davant d'aquest panorama, "cada un actua de la millor manera possible amb els resultats que té".

Colau ha explicat igualment que només s'ha comunicat amb Valls a través de missatge de mòbil per agrair la seva oferta i dir-li que només negociaria amb PSC i ERC.

De fet, l'alcaldessa en funcions ha insistit que no vol governar en solitari amb els seus 10 regidors i ha reiterat que intentarà buscar majories més àmplies. En aquest sentit, ha afirmat que mantindrà obertes les negociacions amb ERC i PSC fins al dia de la investidura per intentar formar un govern "robust" i "progressista".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides