Site icon El Triangle

Forn confirma que serà alcaldable postconvergent a Barcelona

Joaquim Forn, quan era conseller d'Interior

Joaquim Forn, quan era conseller d'Interior

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn, actualment en presó preventiva i en espera de ser jutjat aviat com a dirigent del procés, ha confirmat aquest dimecres que es presentarà com a candidat a l'alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals que se celebren el mes de maig.

Forn, que va ser primer tinent d'alcalde quan el convergent Xavier Trias era al capdavant de l'Ajuntament (2011-2015) i va totalitzar 18 anys com a regidor (1999-2017), ha assegurat ara que compta amb l'exconsellera Neus Munté, que és la candidata oficial sorgida de les primàries del PDECat.

A través de Twitter, l'exconseller ha fet un pas endavant per una candidatura "integradora, solvent i transversal", tot i que encara no s'ha definit a quines sigles i espais polítics representarà: "Em presento perquè hi tinc dret. No fer-ho, seria acceptar les raons de qui ha construït artificiosament la narrativa que em manté a presó. Sóc innocent i em sento lliure. No accepto que per estar tancat no pugui posar en marxa el projecte de transformació que tinc per Barcelona".

Exit mobile version