Site icon El Triangle

El Govern demana que tornin les empreses que van marxar

Títol de la imatge

Títol de la imatge

La consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, ha entaulat "converses" amb les empreses catalanes que van traslladar la seva seu social a altres parts d'Espanya, entre elles "alguna de l'Ibex", per convidar-les que tornin a ubicar el seu domicili social a Catalunya.

En una entrevista amb EFE, Chacón ha revelat que aquests contactes es mantenen des que van entrar al Govern i a tots els nivells, "perquè hi ha molta tipologia d'empreses", i que busca traslladar el missatge que aquestes companyies estan "més que convidades a tornar".

A la pregunta de si li consta que algunes de les empreses que van decidir traslladar la seva seu social hagi tornat, la consellera ha assegurat: "Algunes n'hi ha, sí. No puc donar xifres, però alguna sí".

La consellera ha insistit que no s'oferiran incentius fiscals a les empreses que van fer aquest pas, sinó que se les "intenta conscienciar" que Catalunya continua tenint un "ecosistema procliu" a l'empresa.

La consellera ha avançat que l'informe del Govern que analitzarà quantes empreses han traslladat el seu domicili social, de quins sectors i si aquest procés ha tingut incidència sobre els centres productius que tenien a Catalunya es presentarà "a finals d'agost".

 

Exit mobile version