El Govern demana que tornin les empreses que van marxar

La consellera Àngels Chacón reconeix que la Generalitat negocia aquests retorns
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, ha entaulat "converses" amb les empreses catalanes que van traslladar la seva seu social a altres parts d'Espanya, entre elles "alguna de l'Ibex", per convidar-les que tornin a ubicar el seu domicili social a Catalunya.

En una entrevista amb EFE, Chacón ha revelat que aquests contactes es mantenen des que van entrar al Govern i a tots els nivells, "perquè hi ha molta tipologia d'empreses", i que busca traslladar el missatge que aquestes companyies estan "més que convidades a tornar".

A la pregunta de si li consta que algunes de les empreses que van decidir traslladar la seva seu social hagi tornat, la consellera ha assegurat: "Algunes n'hi ha, sí. No puc donar xifres, però alguna sí".

La consellera ha insistit que no s'oferiran incentius fiscals a les empreses que van fer aquest pas, sinó que se les "intenta conscienciar" que Catalunya continua tenint un "ecosistema procliu" a l'empresa.

La consellera ha avançat que l'informe del Govern que analitzarà quantes empreses han traslladat el seu domicili social, de quins sectors i si aquest procés ha tingut incidència sobre els centres productius que tenien a Catalunya es presentarà "a finals d'agost".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides