Site icon El Triangle

Puigdemont, Sànchez, Turull i Rull volen cobrar dietes

turull puigdemont 17 oct 17

turull puigdemont 17 oct 17

Els diputats de Junts per Catalunya que es troben presos o a l’estranger, tot i que no poden assistir a les sessions plenàries del Parlament ni participar en l’activitat normal de la cambra, han demanat cobrar les dietes per desplaçament.

JxCat ha sol·licitat a la Mesa del Parlament que reconegui el dret dels diputats Carles Puigdemont -que està en Berlin-, Jordi Sánchez, Jordi Turull i Josep Rull, que es troben en presó preventiva, a rebre les dietes del Parlament, ja que “es troben en circumstàncies extraordinàries i res justifica que no se’ls pagui”.

Ho han fet a través d’un escrit registrat per JxCat a què ha tingut accés Europa Press en què es manifesta que Puigdemont, Sànchez, Turull i Rull “no se’ls ha fet efectiva part dels drets econòmics que preveu l’article 12 del reglament “del Parlament.

L’esmentat article especifica que els diputats “tenen dret a una assignació fixa i poden rebre també assignacions variables, totes elles a càrrec del pressupost del Parlament i amb caràcter d’indemnització per a l’exercici de les seves funcions”.

 

Exit mobile version