Puigdemont, Sànchez, Turull i Rull volen cobrar dietes

Tot i que no poden assistir al Parlament, JxCat reclama els pagaments per desplaçaments
turull puigdemont 17 oct 17
turull puigdemont 17 oct 17

Els diputats de Junts per Catalunya que es troben presos o a l’estranger, tot i que no poden assistir a les sessions plenàries del Parlament ni participar en l’activitat normal de la cambra, han demanat cobrar les dietes per desplaçament.

JxCat ha sol·licitat a la Mesa del Parlament que reconegui el dret dels diputats Carles Puigdemont -que està en Berlin-, Jordi Sánchez, Jordi Turull i Josep Rull, que es troben en presó preventiva, a rebre les dietes del Parlament, ja que “es troben en circumstàncies extraordinàries i res justifica que no se’ls pagui”.

Ho han fet a través d’un escrit registrat per JxCat a què ha tingut accés Europa Press en què es manifesta que Puigdemont, Sànchez, Turull i Rull “no se’ls ha fet efectiva part dels drets econòmics que preveu l’article 12 del reglament “del Parlament.

L’esmentat article especifica que els diputats “tenen dret a una assignació fixa i poden rebre també assignacions variables, totes elles a càrrec del pressupost del Parlament i amb caràcter d’indemnització per a l’exercici de les seves funcions”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides