Site icon El Triangle

Turull demana que se’l voti demà

Títol de la imatge

Títol de la imatge

Poc després de saber-se que la interlocutòria del Suprem enviava els cinc polítics independentistes a la presó, l’advocat de Jordi Turull, Jordi Pina, ha volgut fer arribar un missatge del seu defensat al president del Parlament, Roger Torrent, per demanar-li que demà es faci el ple d’investidura per dignitat, i a la resta de diputats els demana que el votin per posar de manifest la injustícia de l’empresonament.

“En nom del candidat a la presidència a la Generalitat, Jordi Turull vol que em dirigeixi al molt honorable president del Parlament de Catalunya per tal que mantingui demà al matí el ple d’investidura per una qüestió de dignitat i per entendre que és una injustícia el seu empresonament d’avui. Tanmateix em demana que m’adreci a tots els diputats del Parlament perquè li facin confiança i perquè votin la seva investidura com a molt honorable president de la Generalitat per la mateixa raó de dignitat i per reprovar el seu empresonament”, diu Pina en nom de Turull.

De fet, la segona volta del ple d’investidura està previst que comenci, finalment, a les 11.30 h d’aquest dissabte. Així ho ha comunicat el president de la cambra Roger Torrenta la Mesa i la Junta de Portaveus, tot i que en acabar la sessió d’aquest dijous va anunciar d’entrada que es reprendria a les 10 h del matí.

 

Exit mobile version