Site icon El Triangle

Foment expulsa Cecot

antoni abad cecot

antoni abad cecot

La junta directiva de Foment del Treball ha aprovat aquest dilluns suspendre la patronal vallesana Cecot com a soci de la confederació durant el temps que li queda a Joaquim Gay de Montellà com a president, fins a finals de 2018, segons ha informat en un comunicat.

La patronal presidida per Joaquim Gay de Montellà ha valorat en la reunió ordinària de la seva cúpula directiva l’expedient obert a Cecot fa un mes, després de considerar que aquesta ha incomplert la normativa interna de l’organització.

Foment nega que la causa de la suspensió tingui res a veure amb el procés. Antoni Abad, president de Cecot, ha defensat públicament el dret de Catalunya a decidir el seu futur i fins i tot ha manifestat veure amb bons ulls que la comunitat s’independitzi.

En l’última reunió de la junta directiva, celebrada el 8 de gener, es va aprovar obrir un expedient perquè Cecot “deixi la seva condició com a soci col·lectiu” de la patronal catalana -amb 42 vots a favor i nou en contra-, i li va donar un termini de 15 dies per donar les seves explicacions sobre la vulneració de les normes de funcionament de la confederació en l’àmbit territorial.

Exit mobile version