Foment expulsa Cecot

La suspensió de la patronal vallesana es prolongarà mentre duri la presidència de Gay de Montellà
antoni abad cecot
antoni abad cecot

La junta directiva de Foment del Treball ha aprovat aquest dilluns suspendre la patronal vallesana Cecot com a soci de la confederació durant el temps que li queda a Joaquim Gay de Montellà com a president, fins a finals de 2018, segons ha informat en un comunicat.

La patronal presidida per Joaquim Gay de Montellà ha valorat en la reunió ordinària de la seva cúpula directiva l’expedient obert a Cecot fa un mes, després de considerar que aquesta ha incomplert la normativa interna de l’organització.

Foment nega que la causa de la suspensió tingui res a veure amb el procés. Antoni Abad, president de Cecot, ha defensat públicament el dret de Catalunya a decidir el seu futur i fins i tot ha manifestat veure amb bons ulls que la comunitat s’independitzi.

En l’última reunió de la junta directiva, celebrada el 8 de gener, es va aprovar obrir un expedient perquè Cecot “deixi la seva condició com a soci col·lectiu” de la patronal catalana -amb 42 vots a favor i nou en contra-, i li va donar un termini de 15 dies per donar les seves explicacions sobre la vulneració de les normes de funcionament de la confederació en l’àmbit territorial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides