Site icon El Triangle

Paranoia amb els cops d’efecte de Carles Puigdemont 

Control Policia aeroport El Prat

Control Policia aeroport El Prat

La Moncloa està en estat de màxima alerta. Mariano Rajoy i el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, tenen una autèntica dèria amb Carles Puigdemont. I la setmana passada ho van demostrar. I és que el seu viatge a Dinamarca i la negativa del Tribunal Suprem a activar de nou l’euroordre per detenir-lo a Copenhaguen, van fer que el govern de l’Estat quedés moralment tocat.

Carles Puigdemont demostrava que té mobilitat per Europa i que l’únic problema que té es diu Mariano Rajoy. I això no podia tornar a passar. Si pel que fos, el candidat de Junts per Catalunya (JxCat) tornava a desafiar l’Estat i burlava la vigilància, apareixent per sorpresa a Catalunya, Mariano Rajoy quedaria en ridícul. Així que van decidir donar via lliure a la seva paranoia i han reforçat fronteres, controls i dispositius per evitar un cop d’efecte de Puigdemont.

És per això que es van veure policies nacionals uniformats revisant clavegueres pels voltants del Parlament, buscant entrades amagades; es controlaven arribades de vols, trens i autobusos procedents de Bèlgica o Dinamarca, i el ministre avisava que no entraria “ni en el maleter d’un cotxe”. Realment ridícul. L’únic que demostra és que volen marcar paquet, o que no es refien dels agents del CNI que té Puigdemont enganxats a l’esquena les 24 hores. Sigui com sigui, del tot grotesc.

Exit mobile version