Paranoia amb els cops d’efecte de Carles Puigdemont 

Control Policia aeroport El Prat
Control Policia aeroport El Prat

La Moncloa està en estat de màxima alerta. Mariano Rajoy i el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, tenen una autèntica dèria amb Carles Puigdemont. I la setmana passada ho van demostrar. I és que el seu viatge a Dinamarca i la negativa del Tribunal Suprem a activar de nou l’euroordre per detenir-lo a Copenhaguen, van fer que el govern de l’Estat quedés moralment tocat.

Carles Puigdemont demostrava que té mobilitat per Europa i que l’únic problema que té es diu Mariano Rajoy. I això no podia tornar a passar. Si pel que fos, el candidat de Junts per Catalunya (JxCat) tornava a desafiar l’Estat i burlava la vigilància, apareixent per sorpresa a Catalunya, Mariano Rajoy quedaria en ridícul. Així que van decidir donar via lliure a la seva paranoia i han reforçat fronteres, controls i dispositius per evitar un cop d’efecte de Puigdemont.

És per això que es van veure policies nacionals uniformats revisant clavegueres pels voltants del Parlament, buscant entrades amagades; es controlaven arribades de vols, trens i autobusos procedents de Bèlgica o Dinamarca, i el ministre avisava que no entraria “ni en el maleter d’un cotxe”. Realment ridícul. L’únic que demostra és que volen marcar paquet, o que no es refien dels agents del CNI que té Puigdemont enganxats a l’esquena les 24 hores. Sigui com sigui, del tot grotesc.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari