Site icon El Triangle

ERC no aclareix què farà el 21-D

sabria erc oct 17

sabria erc oct 17

ERC no ha exterioritzat, després de la reunió de la seva executiva celebrada aquest dilluns, cap decisió sobre si concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

El seu portaveu i diputat de Junts pel Sí, Sergia Sebrià, que ha descrit les eleccions del pròxim 21 de desembre com “il·legítimes” i “un parany”, ha dit que ERC hi serà, en aquesta contesa electoral, però no ha aclarit si participant-hi o no.

D’altra banda, ha reconegut que “avui la nostra República no té tota la capacitat d’imposar-se que voldríem” i ha cridat la gent a sumar esforços amb les institucions, “cívicament, a la catalana”, amb l’objectiu de consolidar “aquesta república fràgil” i lluitar contra la “usurpació” resultant de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució sobre l’autogovern català.

“Les urnes no ens fan por”, ha proclamat Sabrià, contraposant l’independentisme a l’Estat, que, segons ha dit, “vol jugar en un terreny que és el nostre”: “no agredim les urnes, com van fer ells”. “El 21 de desembre trobarem la manera de participar”, ha afegit sense aclarir com.

Exit mobile version