ERC no aclareix què farà el 21-D

Sabrià diu que hi seran "d'alguna manera", però no si hi participaran
sabria erc oct 17
sabria erc oct 17

ERC no ha exterioritzat, després de la reunió de la seva executiva celebrada aquest dilluns, cap decisió sobre si concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

El seu portaveu i diputat de Junts pel Sí, Sergia Sebrià, que ha descrit les eleccions del pròxim 21 de desembre com “il·legítimes” i “un parany”, ha dit que ERC hi serà, en aquesta contesa electoral, però no ha aclarit si participant-hi o no.

D’altra banda, ha reconegut que “avui la nostra República no té tota la capacitat d’imposar-se que voldríem” i ha cridat la gent a sumar esforços amb les institucions, “cívicament, a la catalana”, amb l’objectiu de consolidar “aquesta república fràgil” i lluitar contra la “usurpació” resultant de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució sobre l’autogovern català.

“Les urnes no ens fan por”, ha proclamat Sabrià, contraposant l’independentisme a l’Estat, que, segons ha dit, “vol jugar en un terreny que és el nostre”: “no agredim les urnes, com van fer ells”. “El 21 de desembre trobarem la manera de participar”, ha afegit sense aclarir com.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides